Kuantan Pahang, Malaysia

BANTULAH SAYA, Kanser Hati

RM440.00 Total
20 Donor
28 Days Left
Raised:
22.0%
Goal: RM2,000.00
Minimum amount is RM1 Maximum amount is RM300
RM
1 Campaigns | 0 Loved campaigns

Details

Spread this campaign

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya Liza 34 tahun ibu kepada empat orang cahaya mata 11 tahun, 3 tahun, 1 tahun (kembar). Semenjak Pandemik Covid-19 saya di berhentikan kerja. Anak sulong menghidap asthma kini setiap hari memerlukan bantuan pernafasan untuk memastikan tahap kesihatannya stabil.

Manakala suami sekarang mengalami masalah kesihatan apabila disahkan pihak hospital menghidap penyakit kanser hati.

Suami kini hanya kerja sambilan bergajikan RM30 sehari. Jika ada kekosongan baru di panggil kerja. Rumah yang saya duduki sekarang juga adalah rumah sewa dan telah tertunggak sebulan sebanyak RM300. Dengan rendah hati Saya ingin mohon sedikit bantuan keperluan asas untuk anak kembar saya usia satu tahun seperti pampers susu dan bantuan asas barang dapur. Susu formula anak kembar saya jika 1 pack hanya mampu bertahan tiga hari sahaja.

Sekarang juga suami dalam tempoh kuarentin selama dua minggu dan tidak dapat bekerja selama tempoh tersebut.Kami terputus pendapatan.

Saya doakan semoga tuan puan encik yang sudi menghulur bantuan pada keluarga saya sentiasa dalam lindungan dan di murahkan rezki berlipat ganda. Hanya Allah SWT sahaja membalas jasa kalian.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BANTULAH SAYA, Kanser Hati”

Your email address will not be published. Required fields are marked *